THAAAAILAND !!!!

Ja, självförtroendet var ju inte direkt på topp när man igår drog av sig tröjan för att ligga och pressa en hel dag på solen.
Senast den biten utav kroppen såg ljuset var ungefär 7 månader sedan.
Fettet skvalpade och hudfärgen var så ljus att man inte märkte att jag tagit av min vita t-shirt.
Ja, eller asså det är ju så min käre plastfar måste ha känt. Jag däremot stod där med min extremt vältränade och solbrända kropp. Tjejerna på stranden fullkomligt rev av mig min t-shirt när jag entrade stranden.

Temperaturen ligger väl på runt 35 grader och vattnet är varmare än det man har i badkaret hemma.
Jag har med lite enkel mattematik räknat ut att jag druckigt runt 6 liter cola sedan jag lämnat sverige. Vilket får det att kännas som att det kanske inte bara är min hud som kommer ha en annan färg när jag kommer hem.

Appropå hud. Jag har givit mig själv ett nytt smeknamn.
"Dalmatinen". '
Detta pågrund utav färgen på min hud. Det visade sig att smörja in sig med solskydd kanske inte är min absolut starkaste förmåga. Viliket lett till att jag över hela kroppen har stora röda märken där jag missat att smörja in mig.

Även om allt här är helt underbart så finns det faktiskt en sak jag saknar otroligt mycket.
Eller rättare sagt en person.

?รื กำพิฟพฟ สงพฟพำ ฆนดรฟ!

Detta blir en gåta att knäcka !!
Vem är det jag egentligen saknar ? Posta en gissning den första som kommer med rätt svar kommer att få en liten belöning.



//Robin "Dalmatinen" Porkolab

Dagen

Hej!
Idag har varit en lugn dag med mest sms och tv-tittande.
Det har väl också blivit några hundratals lyft med hantlar osv för jag tycker int eom att gå till gymmet själv så då tränar jag hemma istället =), det funkar bra det med.

Idag kom jag också på att jag måste göra övningar till två st låtar som jag och Rasmus ska ha i vårat gympapass.
De 2 låtarna jag valde blev Plastic Bertrand - Ca Plane Pour moi och Pink - You and your hand.    
Jag gjorde dock bara övningar till en av låtarna pga att jag inte hade låtenpå datan här hos pappa.

Nej nu ska jag laga mat, oxpytt, mmmmmmmmmh =).

//Robban

Julklapparna =D

Hej!
Nu är jag tillbaka igen (iaf för en dag).
Jag har inte skrivit ett seriöst blogg inlägg sedan Augusti någongång:
Jag gör väl en liten lista som robin gjorde när han varit borta från bloggen.
Namn : Robert
Längd : 176 cm
Favoritfärg : Vit eftersom det är alla färger, jag gillar allt färglatt :)
Skostorlek : 2 storlekar större än Robin. 
Hårfärg : Cendré med lite vita klumpar i, det är mode inte att jag slarvat med vaxet.
IQ : Bosse is right, jag e lika smart som Bosse i MC Donalds-reklamen.
Favorit männikskor : Alla glada, sköna och underbara golfgubbar som finns därute på golfbanan i alla väder.

Se detta som en kontakt annons, om ni är intresserade av en snygg, smart och gosig kille så får ni väl dra till med en kommentar.
OBS! Bild har jag inte lagt upp på länge så ni får väl skriva om ni vill ha bild. Men här kommer en bild av mig, den är inte från idag men den är från förra veckan iaf  =).
tüffing

Idag när jag städade mitt rum hittade jag min påse med julklappar i som kom ifrån Örebro, i den fanns det Choklad, strumpor, pengar, presentkort på MQ, en trisslott med vinst på 50 kr och tillslut ett par Simpsons strumpor.Homer simpson
Mina strumpor =) Betygsätt mina strumpor :) 1-10, där 10 är högsta och 1 är lägsta.


//Robban

Run away and catch the sunset.


Jaa här står jag i mina nya Dolc&Gabbana solglasögon som jag idag införskaffat för en kostnad på 2500 svenska riksdaler.
Och visst är de väl värda pengarna ? De är ju förjävla snygga !
Haha nej ;) Dessa godingar fick jag när jag tillsammans med min far, bror, syster och systerskompis gick för att se filmen Bolt. Vi inte bara såg den utan vi såg den i 3D ! Man fick då ha på sig dessa brillor inte bara för att man skulle se otroligt snygg ut, utan för att man dessutom skulle kunna njuta utav filmens coola effekter på bästa sätt.
Trots att allt som visas på bio förtillfället känns som värsta b-filmer när man jämför med "I Taket Lyser Stjärnorna". Så får filmen ett klart godkänt. 

Snart bär det av till Thailand !
Om exakt 5 timmar och 15 minuter byter vi kylan, mörkret och slasket mot värme, ljus och inge slask...
Har ingen aning alls om jag lyckats med packningen. Känns som att jag har glömt hälften men jag kan inte komma på vad det är jag kan ha glömt.
Aja, det märker jag väll sen när jag är framme, och jag inser att jag bara har 1 par kallingar med mig. Då får man vända ut och in på dem efter halva veckan :) Jobbigare om jag skulle råkat glömma mobilen. Vad ska jag då ta mig till ?
Lite tragiskt att jag prioriterar min mobil före kalsonger...

Idag har jag varit och åkt skridskor med mina kusiner och moster på snättringe isen.
Och oj vad jag åkte ! Hela snättringeskolan kom ut för att kolla på när jag skickligt svängde runt och dundrade in slagsskott efter slagskott i den tomma målburen.
Jag hörde tillochmed hur en kille i ropa
- Kolla Oskar ! Det är Foppa Forsberg, medan han pekade på mig.

Har tagit reda på hur vårat hotell kommer vara. Och härligt nog så är det ett prisvärt underbart hotell med bra service god mat och en stor och härlig pool. Så tycker iallafall vissa. Medan andra säger att det är det sämsta hotell de varit på och att det är äckligt och dålig service. Det finns tillochmed en person som har lagt upp skrämande bilder på badrummet.
Yummie ! Yummie

Om det ser ut såhär så kommer jag inte direkt att sova i badkaret. Inte för att jag skulle gör det om det
är fräscht. Men ändå !


//Robin

Sportlov

SPORTLOV ! Woooo !
Detta välförtjänta lov inleddes med en härlig kväll hemma hos Therese, tillsammans med Klara, Elsa och så klart Therese. Vi hade från början tusentals saker vi tänkte göra. Allt från singstar sjungande till att kolla på en disneyfilm. Dock lyckades vi på något sätt snacka bort hela kvällen och innan vi visste ordet av var klockan 12 och vi begav oss hem.
Själklart var kvällen mysig och härlig. Den kanske blev aningen för mysig för mig. (Internskämt :P)

Det togs iallafall en massa bilder som jag ska lägga in vid ett senare tillfälle !

//Robin

Fhan,Fhan,Fhan

Asså Amy gick ju till final.... Det fattar ni ju själva. Det måste ju ha blivit något tekniskt fel.. Inte kan svenska folket vara så rent ut sagt "dumma i hela huvudet" att de inte skickar Amy till final. Utan istället skickar dit ett par fula killar med långt trassligt hår som var omodernt redan på stenåldern. 
Som tur är finns ju den internationella juryn som verkar ha koll på läget.
Men att hela sveriges favorit tonåring inte gick till final kan inte ses som annat än en stor katastrof. Som smäller minst lika högt som den ekonomikris som förtillfället infinner sig i hela världen.

Nu mina vänner måste vi ta och rösta allt vi kan på Amy i andra chansen ! Så att man slipper ha känslan utav att den bästa låten redan åkt ut när man tittar på finalen.
Och om Amy inte kommer till finalen så kommer jag att sörja fram till mitten utav november !

//Robin

AMY TILL GLOBEN

Yay ! Jag och Robert måste som de schlagerbögarna vi är fira att sveriges underbaraste tävling återigen dragit igång.
Som de flesta utav er vet, är alla de artister som är med i tävlingen utav yttersta världsklass. De ser alla oförskämt bra ut, sjunger fantastiskt och är allmänt härliga. Men nu är det ju så att det i år (precis som förra året) finns en artist som är snyggare, bättre och härligare än resten. Denna artist är ju så klart allas våran Amy ! Och just Amy ska faktiskt till min stora glädje vara med i morgondagens startfält. 
Eftersom att vi vill stötta denna otroliga artist som vi känner berör oss på något aldelles speciellt sätt när hon sjunger, så har vi bestämt oss för att dra igång en "Amy till Globen" kampanj. Eftersom varken jag eller Robert är speciellt tekniska raserade vår första ide. Som var att starta sidan http://www.amytillgloben.se/ där man skulle kunna stödja Amy med dels lyckoönskningar samt med lite löften om röster inför imorgon.
Det var lite tack vare min käre far som jag sedan kom på den klockrena iden som vi nu ska ta användning utav.
Det var faktiskt så att jag satt och tyckte lite synd om min far eftersom att det är han som betalar min mobil räkning. Och jag fasar tyvärr att pappas nya vänn denna månad vid namn Bill kommer att vara en vänn vid en storlek som ligger runt XXXXXL.
Så jag tänkte "stackars pappa. Han bara betalar utan att få ut något av det."
Men så vill inte jag att ni ska känna mina kära vänner ! Nej utan om du röstar på Amy i helgen så kommer du inte bara att lägga din röst på en otroligt värdig vinnare. Nej, utan du kommer även att få en "Pågenbulle" från mig.
Det är nämligen så att alla som på nästa måndag kan visa upp ett smsbevis på en röst på Amy, kommer att kunna stoppa in en STOR bulle i sin mun (som jag bjuder på). 
Så mina vänner rösta, rösta, rösta ! 
AMY TILL GLOBEN !

//Robin


I Taket Lyser Stjärnorna

Jag och William är smarta. Sådär smart som bara två sköna killar i 15års åldern kan vara. Dessutom är vi båda två utomordentlilgt snygga. Dock har ingen utav oss, en individ utav det motsatta könet att dela våra liv med. Därav den stora katastrofen. Men nu har jag och William slagit näven i bordet och konstaterat att nu får det vara nog ! Nu ska vi fixa tjejer !
I skolan har vi jagat tjejer i nästan 9 år utan att någon nappat. Därför tänkte vi att vi måste försöka lansera oss på en ny marknad så att säga. Efter en stunds brainstormande kommer vi fram till den ultimata lösningen. Lösningen var på tre bokstäver och lyder bio. Inte bara bio, utan skräckfilm. Då skulle ju jag och William lite snyggt kunna överreager vid något läskigt tillfälle och kanske råka hälla ut lite godis på tjejen bredvid. Så det var med stora förväntningar som vi entrade biosalongen på heron. Vi insåg efter ett tag att våran plan inte var så vattentät som vi båda trott. Den fick faktiskt nästan Titanic att verka vattenavvisande. De första problemet var att William tyckte filmen var så tråkig att han somnade medan jag tyckte att filmen var så läskig att jag redan efter en kvart kände att jag skulle behöva byta underkläder när jag kom hem. Det andra och riktigt stora problemet var att det knappt fanns några tjejer på bion.
Så efter bion satte sig jag och William nere vid fontänen med en ny taktik. Vi började kasta godis på alla tjejer vi såg för att sedan svara på deras fråga - Vad fan gör ni ? med ett - Oj förlåt ni är så söta så att vi trodde att ni var familj med mitt godis. Dock gick även denna plan i baklås då ingen ställde denna fråga. Istället blängde de surt runtomkring sig i jakt på förövaren. Det är tur att både jag och William har sådant änglalikt utseende och ingen misstänkte därför oss.
Jag och William är inte de som ger sig i första taget vi ska få tjejer om vi så ska dö på kuppen !
3 är ju som alla vet det magiska talet. Det som alltid funkar. Jag menar det finns ju en anledning till varför de tre grisarna var just tre, varför knatte, fnatte och tjatte inte är fyrlingar och varför Ica har tre olika sorts müsli.  
Så det var med ännu större självsäkerhet vi dagen efter entrade bion på heron city igen för att sätta våran 3 plan i verket. 
Denna gång skulle vi gå och se en typisk tjej film, nämligen I Taket Lyser Stjärnorna. På detta sätt skulle det med säkerhet finnas tjejer, jag skulle inte behöva göra i byxan utav rädsla, och William hade tryckt i sig 4 redbulls för att hålla sig vaken.
Dock verkade det som att gud försökte spela mig ett spratt. Samtidigt som Robert kniper den gyllene platsen bredvid en hel rad med tjejer, får jag platsen längst ut vid trappen. Lömsk som jag är kommer jag upp med något utav en "panikreservplan". Jag skulle ju trots allt kunna vända mina nackdelar till fördelar. T.ex. så kan ju tjejer gå förbi mig i trappan och om jag då bara råkar lägga ut ett diskret litet krokben på dem så att de faller till marken så kan ju jag vara där snabbast och hjälpa dem upp." Klockrent ! ", tänkte jag och kände att kvällen trots allt var räddad.

När filmen dock började glömde jag bort allt vad tjejer och omvärlden heter och gled in i en värld där endast jag och filmen fanns. Jag återvände inte till våran värld förns en halvtimme efter att bion slutat och vi åkte ner för ruschelkanorna utanför Heron City.
Filmen var helt magisk. Helt, helt underbar.. Jag saknar egentligen ord för att beskriva hur bra den är. Om det är en film ni ska se i hela ert liv så är det denna !
Och om ni vill får ni gärna ta med mig ! Jag går hur gärna som helst inte bara en eller två gånger utan jag kan gå och se den med er hur många gånger som helst.
Jag kan berätta för de som nu undrar hur det då gick för William på damfronten, att han enligt rykten sjöng genom halva filmen. Dock verkade han tycka att filmen var bra. (Han är för skön). Hursomhelst så satt varken han bredvid någon tjej, därför förblir både jag och William för tillfället tjejlösa.
Så jag vänder mig nu till er läsare !
Är det någon som vill ha oss ? Vi är två snälla,roliga och desperata killar i 15 års åldern, med vältränade kroppar och bra utseende. Om inte du vill ha oss kanske du känner någon som vill ? Hör av er så fort som möjligt !



I Taket Lyser Stjärnorna


Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.




//Robin

RSS 2.0