Robin Bagge (?)

Jag är världens musikaligaste människa !
Då pratar jag inte om min fina stämma och inte heller mina smidiga fingrar som snabbt rör sog över gitarrens strängar och skapar magiska ljud. Utan nu pratar jag om en helt annan talang som jag besitter. Nämligen min talang som CD-skapare. Detta är en gåva som ytterst få människor får. Dock tror jag att jag möjligtvis fått en dubbel dos utav denna talang. De CD skivor som jag skapat håller nämlige utav yttersta världsklass. Kanske är de två skivor jag tillverkat de två bästa som någonsin gjorts.
Hursomhelst den första skivan var en "Idol 2008" skiva som jag gjorde till min syster. Eller rättare sagt så var det tomten som gjorde den, men jag tar åt mig äran. Den andra skivan jag gjorde var en skiva som jag gjorde till mig själv. Jag tyckte liksom att jag förtjänade det, med tanke på hur snäll och gullig jag varit på senaste tiden. Det hela började med att vi förra torsdagen fick en läxa till den här måndagen att ta med våran favoritlåt. Efter ett kort beslut valde jag att ta med Shooting star - Amy Diamond. (Elsa är borta och därför tog jag även med den till henne... Jag vet att det är vad hon skulle velat.) När jag på söndagskvällen skulle bränna över låten till en skiva kändes det plötsligt otroligt onödigt att endast lägga in en låt på en skiva med kapacitet för åtminstone 30 låtar. Så istället samlade jag ihop de 20 bästa låtarna i hela världen. Beroende på humör kan min musiksmak varijera stort, därför innehöll skivan allt från Amy Diamond till My Chemical Romance. Idag när jag utmattad stoppade in skivan i stereon tryckte på play och la mig ner i soffan upplevde jag vad som måste ha varit det största musikaliska ögonblicket i mitt liv. Det kittlade behagligt i hela kroppen, min själ skrek utav glädje, det kändes helt enkelt som om jag befann mig i himmelriket.
Så nu vet jag min framtid när jag i början utav juni går ut 9an så ska jag börja jobba på Hits For Kids som den person som bestämmer vilka låtar som ska vara med på skivan. Jag vet redan nu att succen kommer att vara given. Därför ska jag redan nu leva som den rockstjärna jag snart kommer att vara. Imorgon så får min käre mor skjutsa mig till skolan i våran nya posche. Lektionerna ska jag spendera med att röka hasch och svara på fanmejl. När jag kommer hem är det dax för min helkroppsmassage och efter det blir det lite dyr skumpa och middag på en fin restaurang.

Låtlistan på min himmelska skiva :

Spår : 1. Shooting star - Amy Diamond
Spår : 2. Wherever you will go - The Calling
Spår : 3. Vinternoll2 - Kent
Spår : 4. Castles in the sky - Dj Satomi
Spår : 5. Heartbeats - Jose Gonzales
Spår : 6. Thank you - Amy Diamond
Spår : 7. How to save a life - The Fray
Spår : 8. She will be loved - Maroon 5
Spår : 9. White flag - Diana Vickers
Spår : 10. Maybe I'm Amazed - Jem
Spår : 11. Famous Last Words - My Chemical Romance  
Spår : 12. 747 - Kent    
Spår : 13. Last Train - Lostprophets 
Spår : 14. Hang 'Em High - My Chemical Romance
Spår : 15. Save Tonight - Eagle-Eye Cherry 
Spår : 16. Another Day - Amy Diamond 
Spår : 17. Dancing - Elisa 
Spår : 18. Rejected love - Lars Eriksson 
Spår : 19. Jennys Vinter - DJ Auzern 
Spår : 20. Total Eclipse of the Heart - Bonnie Tyler 

//Robin

When i needed your ass you were nowhere to be found.

Då har de två första dagarna på den nya terminen avverkats. Dagarna har bjudit på glädjande återseenden, skratt, nya frisyrer och viktigast av allt den nya Mcflurryn Lion Deluxe !
Jag blev igår tipsad utav min käre vänn Therese att de nu har en ny Mcflurry på Mcdonalds. Så jag gjorde det ända tänkbara och tog med mig 60 kronor för att dagen efter (alltså idag) köpa denna lilla skatt. Mcflurryn kostar endast 18 kronor men jag tog med lite extra pengar ifall den skulle vara så god att jag skulle bli tvungen att köpa ett flertal. Dock hände aldrig detta då den inte riktigt nådde upp i samma klass som dess föregångare.
Dock så var det roligaste som hände dessa dagar att jag återigen fick se min kära lärare Sofia ! (Nu har man säkrat Mvg:t i Sv och SO)

Idag har jag även upptäckt ABBA-fanet inom mig.
Efter att Klara spenderat en eftermiddag hemma hos Therese med ABBAsingstarsjungande (haha är det ett ord ? Kan inte hitta det i Svenska Akademins Ordlista...) så kom de båda tillbaka till skolan dagen efter otroligt kaxiga och hade diverse påståenden där de bland annat sa de sjöng så vacker att självaste Agnetha, Björn, Benny och Anni-Frid kommit över för att be om autograf. Något som både jag och Elin starkt tvivlade på. Därför utmanade vi dem i en ABBAsingstarmatch där jag och Elin skulle vara på lag mot Klara och Therese. Därefter skulle vi titta på let's dance, där Elin, Therese och Klara skulle skratta ut och håna blondinbella medan jag skulle stödja henne och kanske skicka iväg några röster, och det gärna från Elin's mobil. Därför låg jag i ett stenhårt träningsläger med en strikt diet som bestod utav godis dessutom lät jag min lena stämma klinga genom hela huset. MAMMA MIA !!! GIMME GIMME !!!!! WATERLOOO !!!! SOS !!!!!!! Ja de infann sig en hel del Hallelujah moments så att säga.
Hursomhelst så har jag aldrig tidigare riktigt lyssnat på ABBA'S låtar men nu när jag gjort så, har jag upptäckt att de faktiskt har en hel del kanonlåtar !
Tyvärr så blev fick både Klara och Therese kalla fötter efter att jag visat upp mina skills genom att via telefon sjunga Mamma Mia. Även fast jag nu endast höde Klara's röst via telefonen så är jag helt säker på att tårar sipprade ner längs hennes kinder.
Så istället blev det en lugn hemmakväll med let's dance och senare på kvällen Buzz med familjen. Så klockan 23.55 stapplade jag lyckligt upp på mitt rum som dagens vinnare. När jag på väg till mitt rum gick förbi Benners tillstängda dörr tyckte jag mig höra hur han svor för sig själv att han inte lyckades vinna den sista omgången, då han faktiskt inför näst sista frågan faktiskt var i ledningen. Men efter det lade jag i högsta växeln och tog två raka och säkrade därmed vinsten.
 
 Det känns näs(t)an som att något saknas

Såhär kul har jag haft med photoshop idag.. Fick plötsligt en sån där irriterande fråga i huvudet. - hur skulle man se ut utan näsa ? Så jag testade och detta blev resultatet. Sen är inte jag speciellt bra på photoshop så man ser ju ganska klart vad jag gjort men men.. Lite läskigt att jag nästan ser ut som han Davy Jones i Pirates of the Caribbean. Tack gode gud för att man har en näsa !

//Robin


Soon my heart..

Jaa om några timmar börjar jag sista terminen i grundskolan. Efter det kan jag göra vad jag vill ! Det är knappt så att jag själv förstår hur många nya dörrar som öppnas nu till sommaren. Jag funderar lite på att ta ett sabbatsår och öppna alla dessa dörrar och kika in för att se vad de erbjuder. Jag ska börja med att testa att spendera hela dagarna i soffan och spela Guitar Hero. Sen tänkte jag gå över till att sitta på tåget med en "Jag vara hunger" skylt, jag skulle ju då kunna ta användning utav mina exeptionella "hundögon". Kanske att jag efter det skulle testa att bli korvgubbe... Jag hatar ju korv men ändå liksom.. kan ju vara kul att prova på.

Tänkte att jag skulle ta och sammanfatta detta vinterlov med ordet otroligtlugntochavslappnande.
Det är det bästa med vinterloven, de är alltid så avslappnande. Man gör inte så mycket man tar det bara lugnt äter gott och är med familjen och myser i största allmänhet.
Skicklig som jag är lyckades jag dessutom med konststycket att bli sjuk på julafton. Så jag låg ihopkurad under ett täcke i soffan när vi fick besök utav självaste jultomten. Antingen har jag varit extra snäll i år eller så tyckte våran hedersgäst synd om mig. För  julklappsutdelningen var storslagen. Faktiskt den bästa på många år. Den kanske mest välbehövliga utav alla klappar kom från min syster, i form utav en senapssked. Och det är inte förns nu som jag egentligen inser hur bra den julklappen är... Jag menar jag har ingen senapssked, och jag skulle aldrig komma på tanken att köpa en. Men vad skulle jag då göra den dagen jag ska äta senap och inte har någon senapssked ? Det skulle inte funka. Och om det är något jag har lärt mig här i livet så är det att till senap måste man ha en senapssked och inget annat ! 

 
Btw vill tippsa om en låt som jag faktiskt har lyssnat på nonstop under hela lovet. 
 
Im in luuuuve with this one !!!
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=217690787

//Robin

Sleepytime is över !

Nej nu är det tamejfan dax att kicka igång den här bloggen igen !

RSS 2.0