You make me feel good

Undrar om inte jag ska bli poet när jag blir stor. Jag tror faktikst att jag är lite av "poettypen" liksom. Nästan som att jag har det i blodet. Hursomhelst så skrev jag en dikt till den enda person som idag  kunde få mig att känna mig lycklig på riktigt. Hennes namn är Amy och jag sänder henne all min kärlek. 

Visste du att ingenting kommer att älska dig vad du än gör,
att ingenting gillar dig för den du är,
och att ingenting kommer älska dig tills du dör,
Visste du att jag är ingenting

//Robin

I just wanna be where you are!


Det enda som kan sätta ett leende på mina läppar för tillfället.



Kokomom hohemom Koklolasos !!

/Robin

NOOOOOO!

NEJ, NEJ, NEJ!
Hade skrivit nästan en a4 på min deckare (som för tillfället är en svenska uppgift jag håller på med), när jag igår kväll stänger av datan helt utan att spara det jag skrivit! Och jag har nästan aldrig tidigare vart så nöjd med något jag skrivit.
Gud vad sur jag är på mig själv just nu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Robin

CHELSEA!


Vi är sköna som en 10 kilos guldtacka, vi är smöret på en macka.
När vi lirar boll motståndarna står och trånar, Vi äger ut Barcelona.
Okay 0-0 får vi väl se som en förlust då vi utan tvekan var det bättre laget. Men vi tar dem på Stampford nästa vecka! istället :)

//Robin

Skriva, Skriva, Skriva, Skriva, Skriva och Skriva

Okay smått pinsamt att mitt senaste inlägg kom för cirka en vecka sen... Faktikst ganska ordentligt pinsamt. Men, nej jag har faktiskt en mycket bra anledning. Just nu har jag 10248372303048402039399484054 saker i mitt huvud. Faktiskt helt otroligt. För ett år sen var allt jag tänkte på Amy Diamond. Nu får denne samsas med allt från gymnasieval till sommarplaner. Men dock tänkte jag att eftersom att det vart sådan dålig uppdatering den senaste tiden (som om det inte vart det, det senaste året) så tänkte jag faktiskt kompensera detta lite. Genom att slå blogg rekord. Jag ska från och med nu verkligen blogga om allt som händer. Om så en fluga flyger in till mitt rum och börjar dansa tango så ska jag skriva om det. Så från och med nu mina damer och herrar lovar jag er uppdatering utan dess like!

//Robin

We could both get jobs.

Okay, jag vet! Jag är försenad. Och inte så lite heller, nästan 93 timmar för att vara lite mer specifik. Jag hoppas dock att ni anser att det var värt att vänta på detta inlägg.
Så iallafall låt oss nu falla tillbaka i tiden till fredagen den 17/4 några minter efter 11 på kvällen.

Tillsammans med Elsa, Joakim och Nelly tar jag mig nedåt från Heron city's biosalonger på väg till utgången. När vi når fram till den första rulltrappan som ska ta oss ner till våning 3, står Elsa, Nelly och Jocke och pratar om filmen.
Som den kungen jag är står jag lite bredvid och stirrar "coolt" ut över omgivningen. Mina ögon söker sig likt magneter till det vackraste föremålet på mils avstånd. Nu kanske ni tror att jag började kolla på Elsa. Men icke! Det fanns något där som var snäppet vackrare. Jag får nämligen ögonkontakt med den vackraste, underbaraste och härligaste 15-åring i detta universum. Mitt hjärta hoppade runt i kroppen som en påtänd Duracellkanin, och allt jag lyckades pressa fram genom mina läppar innan jag ilade ner längs rulltrappan var - Josefine Mattson, IHHHHH !.
Jag avverkade rulltrappan på ungefär 0.7 sekunder. Trots att jag borde svängt höger, och tagit nästa rulltrappa till våningen under, svängde jag istället till vänster och var hallvägs framme innan jag insåg att det kanske skulle se lite misstänksamt ut om jag bara gick förbi den bänk Josefine och hennes två vänninor satt vid. Dessutom fanns risken att jag både skulle drägla och råglo. Och det var ju inte riktigt de sidorna av mig som jag ville visa upp för min framtida fru. 
Så jag tänker efter en stund, vänder mig om, tar tag i Elsa och släpar med mig henne medan jag säger - Säg något när vi går förbi sen, vad som helst bara du säger något,okay? 
Så med flaggan på topp och min nya idiotsäkra plan går vi med raska steg mot bänken för världens vackraste människa.
När vi böjar närma oss hör jag Elsa säga något, dock är jag så upptagen med att kolla på Josefine att jag knappt hör vad Elsa säger och därför blir mitt svar ett typiskt killsvar - Mm okay.....
Precis när vi går förbi lyckas Josefine vända sig om helt så att jag ser henne lite halvt i profil i mitt inte så diskreta försöka att tjuvkolla lite på henne. Plötsligt blir jag lite fundersam över om det verkligen är hon, eller bara en "Look A Like".
När vi kommit en bit bort konstanterar jag högt att det kanske inte är Josefine trots allt.
- Men gå fram och fråga då, svarar Elsa.
Hm.. Okay.. jag har nu alltså väldigt odiskret gått en total omväg och sedan stirrat extremt mycket på vägen förbi, dessutom var jag väldigt säker på att åtminstone hennes vänninor hade märkt vad som hänt. Och om de inte redan nu tyckte att jag var ganska skum, så skulle de definitivt tycka det om jag vände om och tog ännu en vända förbi dem. 
Å andra sidan skulle jag i resten av mitt liv ångra mig om jag inte frågade. Så jag tog ett djupt andetag och börjar lite smått generad traska tillbaka till bänken där antingen framtida Mrs Porkolab eller en "Look A Like" sitter. Hela sällskapet vid bänken märkte att jag nu ännu en gång var på väg mot dem, och de gjorde inget försök att dölja deras häpna blickar. Innan jag ens hunnit klura ut hur jag ska fomulera min fråga som jag själv inser kan bli en väldigt pinsam fråga om jag inte lyckas formulera den rätt, är jag framme inte mindre än 1 meter ifrån sällskapet. I rädsla för att bara stå där och inte få ut ett ord, bestämmer jag mig för att gå rakt på sak. 
- Ursäkta, är du Josefine Mattsson? 
Precis innan jag ställer min fråga vågar jag kolla rakt på Josefine, och jag ser redan innan jag får svaret att jag lyckats ta fel. Besvikelsen är stor när jag lämnar sällskapet på bänken,och börjar att traska tillbaka till Elsa, Jocke och Nelly för att förklara mitt digra misstag. På grund av en blandning av stor besvikelse och förundran över att jag lyckats ta fel, är vi ute ur Heron utan att jag ens märkt det. Och det är inte förns då jag inser att jag precis begick ett ännu större misstag när jag bara lämnade sällskapet, än jag gjorde när jag misstog "Josefine Mattsson Look A Liken" för Josefine Mattson. Jag skulle ju så klart ha frågat om hennes nummer! Men icke sa Nicke! Det skulle jag visst missa. Jag vänder om och är på väg tillbaka när jag dels inser att mina vänner antagligen inte är jätte sugna på att vänta på mig medan jag springer upp till den näst högsta våningen, och dels att jag omöjligt skulle kunna gå tillbaka till det stackars sällskapet på bänken. Om jag vore dem skulle jag redan vart livrädd för mig och om jag skulle återvänt så skulle det inte förvånat mig om de ringde polisen. 
Så med tunga steg vände jag för att följa efter mina vänner på väg mot brandvägen och våran 30 minuter långa hemmåt färd. 

Men eftersom att jag tidigare använt denna blogg som en kontaktannons sida för mig och William, (dock utan resultat) tänkte jag att så kan jag även göra nu! Så "Josefine Mattsson Look A Liken" om du läser detta var vänlig kontakta mig
antingen här via bloggen eller på [email protected]

//Robin 


Fight! Fight! Fight!

Idag var det dags för ännu  av min och Benners fightingkvällar. Vi röjjer då undan sofforna i vardagsrummet, lägger fram em röd mjuk matta som vi förvarar uppe på vinden, och sen drar vi igång matcherna. Fighterna är för det mesta hårda och oschyssta. Dessutom står jag för det mesta som segrare. Haha okay kanske inte riktigt. Min och Benners fightingkvällar går ut på att Benner sätter sig och tittar på en sorts fightingmatch från någon gala. Efter cirka 30 minuter ansluter jag liggandes i de två ihopskjutna fåtöljerna. Snittet på hur länge jag brukar hålla mig vaken ligger på cirka 20 minuter. Efter det brukar jag slockna och inte vakna förns 2 timmar senare när Benner stänger av tvn. Dock inte denna gång! Efter att kollat på en match där två väldigt korta män fightades i nästan 30 minuter, entrade jag drömmarnas värld. Klockan 03.38 återvänder jag till mitt medvetna. Då har fightingmatchen bytts ut mot något komidiskt program och den vakne Benner bytts ut mot en sovande Benner. Jag ler glatt över att det inte endast jag som fått besök av John Blund, går iväg borstar gaddarna och fixar mig iordning för sängen.

Btw så var jag igår på bio med Nelly, Jocke och Elsa. Kan säga att det hände en del grejer som faktiskt lovar här och nu kommer bli ett blogginlägg till senare idag. Jag kan ju redan nu berätta att jag igår gjorde ett ganska stort möte! Jag mötte nämligen ingen mindre än min stora kärlek. Den snyggaste och underbaraste personen i hela universum! På beskrivningen skulle man kunna tro att jag tittat mig i spegeln, men så är inte fallet! Läs bloggen om 20 timmar så ska ni få se vem det är jag pratar om!

//Robin

Gud vad det är varmt

Just nu är det så varmt i mitt rum att jag inte ens orkar gå och öppna ett fönster!

Du finns i varje steg, i varje andetag.


Så jäkla bra !

//Robin

RSS 2.0