Black And White

Tänkte att jag lite kort skulle berätta vad jag gjort idag. Egentligen så kan man nog beskriva min dag med ett verb på fyra bokstäver, sova. Dock sov jag inte i min sköna varma säng. Eftersom att den svenska sommarens väder känns ungefär lika stabilt som Islands ekonomi, får man passa på att njuta utav varje sekund som bjuds. Det var därför som jag klockan 10.27 imorse bestämde mig för att ta ut en filt, kudde och min Ipod för en tupplur på trädgården. Ungefär 3 timmar senare blir jag väckt utav min käre plastfar. Jag är då röd som en tomat. Naturligtvis hade jag inte tänkt på att sätta på mig solskyddsfaktor. Så här ska ni läsare nu få en bild på hur det kan gå om man glömmer solskyddsfaktor


Ni ser ju tydligt vilken som är före och vilken som är efter min lilla powernap.
Btw så är jag sjukt lik Janne min käre plastfar på före bilden. Faktiskt så likt att det är lite läskigt....

//Robin

I Hope This Blogg Will Give You Hell!


Me Like!!!
Har gått runt och sjungit på denna låt nonstop i tre dagar nu!
//Robin

Rubrik är sjukt överskattat!

Nej nu ska det minsann börja bloggas! Det lovar jag!
Från och med nu är det nya tider på bloggen! Det ska komma inlägg efter inlägg, det kan kanske vara så att jag tillochmed lägger in ett videinlägg! Så stay tuned för massvis med intressant läsning om mitt liv och intressanta åsikter!
//Robin

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Äntligen, äntligen, äntligen är den min! Den goda, härligt underbara dvdn I Taket Lyser Stjärnorna!
Är inte detta världens vackraste bild?

Det är iallafall en bild på ren och skär lycka.
Nu ska jag nog faktiskt iväg och titta på den.

Over and out

//Robin


I do

Här på bloggen så skriver jag ju om allt som händer i mitt liv. På något sätt känner jag dock att jag lyckats glömma bort en väldigt viktig person för mig här i livet. Så därför ska jag tillägna hela detta inlägg till den bortglömda personen, som faktikst inte är någon mindre än min vackra fru Elin.
En del av er läsare kanske inte ens visste att  jag är gift. Så jag ska ta berättelsen från början, det hela började på dagis då Elin och jag redan vid 4års ålder insåg att vi var helt rätt för varandra. Varför ödlsa tid tänkte vi, och gifte oss på momangen. Ett år senare blev Elin gravid och vi fick ett vackert och välskapt barn. Av någon anledning liknade barnet inte mig alls. Eller är det bara jag som inte ser någon likhet med mig själv? 


Mitt älskade barn

Hursomhelst så försvann vårat barn på något mystiskt sätt och vi har inte sett våran lillaflicka på nästan 10 år. Så om någon ser en ung tjej som liknar flickan på bilden +10 år så vet ni vem det är och var snälla och kontakta oss så vi kan få hem vårt kära barn. 
Jag förstår att många av er läsare just nu är extremt besvikna och ledsna över att jag är upptagen. Dessutom kan jag förstå om ni anser att ingen tjej kan vara så härligt underbar att de förtjänar mig. Dock kan jag säga att om det är någon som förtjänar mig så är det just Elin. Den tjejen är både vacker, underbar, charmig, rolig och jag älskar henne över allt annat.
På fritiden sjunger Elin opera och hennes favoritmat är maskrosor. Elin äger ungefär 2 par skor. Oj jag menar 2 miljoner par skor. Elin är som en chokladdoppad jordgubbe, helt underbar och hon är världensbästa fru.


Min älskade fru


//Robin


RSS 2.0